Footrooms Running legt de nadruk in zijn begeleiding op het ontdekken van je natuurlijke loopstijl.

Weinig sporten zijn zo populair als het hardlopen en krijgen op technisch vlak zo weinig aandacht. Elke sport, denk aan tennis, voetbal, rugby, ... heeft een basis techniek nodig die je aangeleerd wordt. Zo niet met hardlopen. Het advies daar is meestal om goeie schoenen te kopen en gewoon aan de slag te gaan. Daardoor geraken veel (beginnende) atleten ontgoocheld na een bepaalde tijd. Ze geraken vaak geblesseerd, gaan precies nauwelijks vooruit, ...

De basis van een loopbeweging die natuurlijk, soepel en efficiƫnt aanvoelt leg je vanaf stap 1. Daarvoor bestaat een plan van aanpak. Daarop focust Footrooms Running. Samen met de atleet ontdekken waar de sleutel tot een vlotte manier van lopen ligt en hierop verder bouwen.

Volg deze pagina

We make you run healthy!!

Verschillende abonnementen op maat van de hardloper. Heb je nog een ander verzoek, mail gerust naar footrooms@maisonjohn.com.

Overall Coaching Program

Abonnement gericht op zowel beginnende lopers als atleten die het lopen op alle niveau's willen ontdekken. Het schema waarop gewerkt wordt laat je proeven van verschillende trainingsvormen en de rode draad is altijd om je looptechniek zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.

Kostprijs abonnement: 30 euro/maand.

Online coaching

Abonnement voor atleten met een doelstelling. Een marathon, een snellere tijd, een betere loopefficiƫntie, .... er is een bepaalde richting waarin gewerkt wordt.

De formule bevat je trainingsschema, wekelijks kan je deelnemen aan een online sessie rond stretching, stabiliteit en functionaliteit (op woensdag om 20 uur) en je hebt de mogelijkheid om via een videocall overlegmomenten te vragen ( bij voorkeur op maandag).

Kostprijs abonnement: 55 euro/maand.

Iedere week op woensdag om 20 uur organiseer ik een online coachingmoment rond stretching, stabiliteit en functionaliteit. Wil je hieraan deelnemen zonder schema, dat kan! Kostprijs: 20 euro/maand voor de 4 trainingen.